Wij doen ons best om te zorgen voor een website met begrijpelijke en juiste informatie. Sinds kort hebben de meest bezochte webpagina’s een knop ‘uw mening’. Hiermee kunt u als bezoeker van www.lochem.nl op een simpele manier laten weten wat u van een pagina vindt. 

Met uw reactie kunnen wij onze website en dienstverlening verbeteren. Uw gegevens worden anoniem verwerkt, tenzij u uw contactgegevens hebt achtergelaten.

De gemeente is voortdurend bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Dat doen we op verschillende manieren. Het belangrijkste is natuurlijk van u te horen hoe u de dienstverlening ervaart. Wij  vinden het belangrijk dat ons taalgebruik duidelijk en doeltreffend is.

Verbeteringen

Natuurlijk vinden we het fijn als u tevreden bent. Maar er komen vast ook dingen uit die beter kunnen. We realiseren ons daarbij goed dat we niet alles in 1 keer kunnen aanpakken en verbeteren. Daarbij moeten wij keuzes maken. Hieronder staan reacties en opmerkingen die zijn binnengekomen en wat wij hiermee doen. 

Oktober 2023

Juli 2022

  • Pagina Lochem in cijfers aangepast, verwijzingen naar websites voor statistieken zijn toegevoegd.

Maart 2022

Januari 2022

Mei 2021

  • Pagina Verhuizen aangepast. Toegevoegd is een extra vraag over een nieuw e-mailadres of telefoonnummer en een vraag over instanties die uw nieuwe adres automatisch ontvangen.
  • Pagina Financiën is bijgewerkt. In een extra alinea wordt uitgelegd hoe u bij het archief komt op de begrotingswebsite.

April 2021

  • Pagina Bekendmakingen is aangepast door link toe te voegen naar de Lochemse bekendmakingen.
  • Pagina Verhuizen aangepast. Toegevoegd is een extra vraag over meeverhuizende gezinsleden.

Augustus 2020

  • Pagina Wegafsluitingen (tijdelijk) aangepast. Recente wegwerkzaamheden waren niet zichtbaar op de kaart

Juli 2020

Februari 2020

  • Pagina Belastingen aangepast. Toegevoegd is dat ook voor tarieven u terecht kunt op de website van Tribuut.
  • Pagina Rijbewijs en Paspoort of identiteitskaart aangepast. Toegevoegd dat voor ophalen geen afspraak nodig is (nu bovenaan de pagina).