U kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van wat er gebeurt in uw gemeente.

E-mailservice

U kunt via e-mail op de hoogte blijven van het gemeentenieuws, nieuwsbrieven en de bestuurlijke informatie via de Lochem.nl e-mailservice.


Abonnement

Inschrijven Lochem.nl e-mail service
De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *. Deze velden moet u invullen om het formulier te versturen.

Twitter

Blijf op de hoogte met Twitter, volg de gemeente Lochem.

Facebook

Blijf op de hoogte met Facebook, volg de gemeente Lochem.

Vacatures

De vacatures van de gemeente Lochem vindt u vinden op de website werkeningelderland.nl.

Inwonerpanel Lochem Spreekt

Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt. Dat kan op de website lochemspreekt.nl. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer gemiddeld 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u meedoet. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail.

De vragenlijsten per post ontvangen kan ook. Geeft u dan uw adres door aan Moventem, dat het inwonerpanel ondersteunt, telefoon (0575) 76 02 27.

Lochemse Zaken Panel

Bent u ondernemer? De gemeente Lochem hoort ook graag uw mening. Wij leggen u graag 2 tot 4 keer per jaar een digitale vragenlijst voor over een thema dat u als ondernemer aangaat. De informatie die wij ophalen, nemen we mee in gemeentelijke projecten en beleid. Meld u aan voor het panel op www.lochemsezakenpanel.nl!

Overheid.nl e-mailservice

Op de website overheid.nl kunt u zich ook abonneren op de bekendmakingen e-mailservice. Hiermee kunt u de lokale bekendmakingen van de gemeente Lochem wekelijks via e-mail ontvangen. U kunt kiezen van welke overheidsinstanties uw informatie wilt ontvangen en u kunt kiezen van welk gebied uw bekendmakingen wilt ontvangen.

LinkedIn

Blijf op de hoogte met LinkedIn. LinkedIn is een sociale netwerksite die zich richt op werkenden. Iedereen kan zich gratis aanmelden bij LinkedIn en een professioneel profiel aanmaken. Door dit profiel te linken aan andere profielen bouwt u een virtueel netwerk op.

RSS

Volg de gemeente Lochem met RSS. RSS, de afkorting staat voor Really Simple Syndication, ofwel eenvoudige gelijktijdige publicatie. Rss is een handig hulpmiddel om op de hoogte te blijven van de mededelingen vanuit een website.