U kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van wat er gebeurt in uw gemeente.

Nieuws

E-mailservice

U kunt via e-mail op de hoogte blijven van informatie via de Lochem.nl e-mailservice. Gemeentenieuws wordt wekelijks gepubliceerd in het huis-aan-huisblad de Berkelbode. Hiervan wordt ook een digitale versie gemaakt. Deze kunt u ontvangen via de e-mailservice.

Overheid.nl e-mailservice

Op de website overheid.nl kunt u zich ook abonneren op de landelijke bekendmakingen e-mailservice. Hiermee kunt u de lokale bekendmakingen van de gemeente Lochem wekelijks via e-mail ontvangen. U kunt kiezen van welke overheidsinstanties uw informatie wilt ontvangen en u kunt kiezen van welk gebied uw bekendmakingen wilt ontvangen.

Social media

U kunt de gemeente Lochem volgen op facebooktwitterinstagram en Linkedin.

Er is ook een RSS-feed voor het volgen van onze nieuwsberichten op deze website.

Vacatures

De vacatures van de gemeente Lochem (en 't Baken) vindt u vinden op de website werkeningelderland.nl. Maak eenvoudig een profiel aan en blijf op de hoogte. U kunt onze vacatures ook vinden op facebook, twitter, instagram of Linkedin.

Ondernemers

Lochemse Zaken Nieuws - Nieuwsbrief

Lees ook de online nieuwsbrief "Lochemse Zaken Nieuws". U kunt deze nieuwsbrief zo’n vier keer per jaar in uw mailbox ontvangen. Meld u direct online aan.

Lochemse Zaken Panel

De gemeente Lochem hoort ook graag uw mening. Wij leggen u graag 2 tot 4 keer per jaar een digitale vragenlijst voor over een thema dat u als ondernemer aangaat. De informatie die wij ophalen, nemen we mee in gemeentelijke projecten en beleid. Meld u aan voor het panel op www.lochemsezakenpanel.nl!

Ondernemersverenigingen

Uw mening

Inwonerpanel Lochem Spreekt

Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt. Dat kan op de website lochemspreekt.nl. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer gemiddeld 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u meedoet. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail.

De vragenlijsten per post ontvangen kan ook. Geeft u dan uw adres door aan Moventem, dat het inwonerpanel ondersteunt, telefoon (0575) 76 02 27.

Belangenorganisaties/adviesraden

Inspraak en informatiebijeenkomsten

Aankondigingen voor inspraak en informatiebijeenkomsten vind u in het gemeentenieuws. Meld u aan voor het online gemeentenieuws

Cultuur

VVV Lochem

De VVV Lochem heeft een website met een compleet overzicht van activiteiten in de gemeente Lochem.

Nieuwsbrief Erfgoednieuws

Evementenvergunningen

Politiek/beleid

Gemeenteraad

Volg de website Lochem Raadsinformatie met alle vergaderstukken van de politieke avonden

Aankondigingen kunt u ook eenvoudig volgen via Twitter gemeenteraad

Bekijk de pagina Uw invloed, informatie over wat u zelf kunt doen.

College B&W

Besluitenlijsten B&W e-mailservice, meld u direct online aan voor de B&W Besluitenlijsten 

Regelgeving/verordeningen

Volg de bekendmakingen op overheid.nl www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt#meld-u-aan-voor-de-e-mailservice