U kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van wat er gebeurt in uw gemeente.

Nieuws

E-mailservice

U kunt via e-mail op de hoogte blijven van informatie via de Lochem.nl e-mailservice. Gemeentenieuws wordt wekelijks gepubliceerd in het huis-aan-huisblad de Berkelbode. Hiervan wordt ook een digitale versie gemaakt. Deze kunt u ontvangen via de e-mailservice.

Overheid.nl e-mailservice

Op de website overheid.nl kunt u zich ook abonneren op de landelijke bekendmakingen e-mailservice "Berichten over uw Buurt". Hiermee kunt u de lokale bekendmakingen van de gemeente Lochem wekelijks via e-mail ontvangen. U kunt kiezen van welke overheidsinstanties uw informatie wilt ontvangen en u kunt kiezen van welk gebied uw bekendmakingen wilt ontvangen.

Bekendmakingen zijn bijvoorbeeld bouwplannen, verkeersmaatregelen, aangevraagde en verleende vergunningen en ook stukken die (digitaal) ter inzage liggen.

Met de "Berichten over uw Buurt" kunt u alle informatie ontvangen over uw eigen buurt. Niet alleen de gemeentelijke bekendmakingen, maar ook die van de provincie, waterschappen en samenwerkingsverbanden zoals Tribuut. 

Social media

U kunt de gemeente Lochem volgen op facebooktwitterinstagram en Linkedin.

Er is ook een RSS-feed voor het volgen van onze nieuwsberichten op deze website.

Vacatures

De vacatures van de gemeente Lochem (en 't Baken) vindt u vinden op de website werkeningelderland.nl. Maak eenvoudig een profiel aan en blijf op de hoogte. U kunt onze vacatures ook vinden op facebook, twitter, instagram of Linkedin.

Ondernemers

Lochemse Zaken Nieuws - Nieuwsbrief

Lees ook de online nieuwsbrief "Lochemse Zaken Nieuws". U kunt deze nieuwsbrief zo’n vier keer per jaar in uw mailbox ontvangen. Meld u direct online aan.

Agrarische Zaken Nieuws - Nieuwsbrief

Lees ook de nieuwe online nieuwsbrief "Agrarische Zaken Nieuws". Meld u direct online aan.

Lochemse Zaken Panel

De gemeente Lochem hoort ook graag uw mening. Wij leggen u graag 2 tot 4 keer per jaar een digitale vragenlijst voor over een thema dat u als ondernemer aangaat. De informatie die wij ophalen, nemen we mee in gemeentelijke projecten en beleid. Meld u aan voor het panel op www.lochemsezakenpanel.nl!

Ondernemersverenigingen

Uw mening

Inwonerpanel Lochem Spreekt

Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt. Dat kan op de website lochemspreekt.nl. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer gemiddeld 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u meedoet. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail.

De vragenlijsten per post ontvangen kan ook. Geeft u dan uw adres door aan Moventem, dat het inwonerpanel ondersteunt, telefoon (0575) 76 02 27.

Belangenorganisaties/adviesraden

Inspraak en informatiebijeenkomsten

Aankondigingen voor inspraak en informatiebijeenkomsten vind u in het gemeentenieuws. Meld u aan voor het online gemeentenieuws

Cultuur

VVV Lochem

De VVV Lochem heeft een website met een compleet overzicht van activiteiten in de gemeente Lochem.

Nieuwsbrief Erfgoednieuws

Evementenvergunningen

Politiek/beleid

Gemeenteraad

Volg de website Lochem Raadsinformatie met alle vergaderstukken van de politieke avonden

Aankondigingen kunt u ook eenvoudig volgen via Twitter gemeenteraad

Bekijk de pagina Uw invloed, informatie over wat u zelf kunt doen.

College B&W

Besluitenlijsten B&W e-mailservice, meld u direct online aan voor de B&W Besluitenlijsten 

Regelgeving/verordeningen

Volg de bekendmakingen op overheid.nl www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt#meld-u-aan-voor-de-e-mailservice

Uw leefomgeving/participatie

Samen zijn we gemeente Lochem en nemen we verantwoordelijkheid voor elkaar en onze leefomgeving. Graag betrekken wij u wanneer wij plannen of nieuw beleid maken. U kunt ook de gemeente betrekken als u een goed idee of plan hebt voor uw omgeving. Lees meer op de pagina Hoe kunt u meedenken, meepraten en meedoen?.