Als u naar Lochem of binnen Lochem verhuist, dan geeft u dit aan de gemeente door. Doe dit niet eerder dan 4 weken voor u verhuist en niet later dan 5 dagen nadat u verhuist. Als u zich in Lochem inschrijft, schrijven wij u automatisch uit bij uw vorige gemeente. Als u buiten de gemeente Lochem verhuist dan geeft u dit door bij uw nieuwe gemeente.

Uw identiteit moet goed en veilig vastgesteld kunnen worden. Daarom heeft u een DigiD (digitale identiteitscode) nodig.

Gaat u bij iemand inwonen, dan heeft u een Verklaring van de hoofdbewoner nodig.

U kunt ook een afspraak maken om uw verhuizing in het gemeentehuis door te geven.

Moeten mijn gezinsleden ook een verhuisformulier invullen?

Als u een geregistreerd partnerschap heeft of u bent getrouwd dan hoeft uw partner geen eigen verhuisformulier in te vullen. In het formulier kunt u ook aangeven of uw  kinderen meeverhuizen.

Verhuist u naar het buitenland?

Vertrekt u voor tenminste 8 maanden naar het buitenland, geeft u dit dan door aan de gemeente. Dit kan vanaf 5 dagen voor vertrek online of aan de balie. Meer informatie vind u bij de pagina verhuizen van en naar het buitenland.

Verhuist u vanuit het buitenland?

Verhuist u vanuit het buitenland naar de gemeente Lochem, schrijf u dan in bij de gemeente. Dit doet u als u 4 maanden of langer blijft. Dit mag niet later dan 5 dagen na uw verhuizing. Meer informatie vind u bij de pagina verhuizen van en naar het buitenland.