Als u naar Lochem of binnen Lochem verhuist, dan geeft u dit aan de gemeente door. Doe dit niet eerder dan 4 weken voor u verhuist en niet later dan 5 dagen nadat u verhuist. Als u zich in Lochem inschrijft, schrijven wij u automatisch uit bij uw vorige gemeente. Als u buiten de gemeente Lochem verhuist dan geeft u dit door bij uw nieuwe gemeente.

Storing

Er is momenteel een storing bij het digitaal doorgeven van diverse burgerzaken onderwerpen waarbij DigiD gebruikt wordt.  Neem telefonisch contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat er wel mogelijk is.

Uw identiteit moet goed en veilig vastgesteld kunnen worden. Daarom heeft u een DigiD (digitale identiteitscode) nodig.

Gaat u bij iemand inwonen, dan heeft u een Verklaring van de hoofdbewoner nodig.

U kunt ook een afspraak maken om uw verhuizing in het gemeentehuis door te geven.

Verhuist u naar het buitenland?

Vertrekt u voor tenminste 8 maanden naar het buitenland, geeft u dit dan door aan de gemeente. Dit kan vanaf 5 dagen voor vertrek online of aan de balie. Meer informatie vind u bij de pagina verhuizen van en naar het buitenland.

Verhuist u vanuit het buitenland?

Verhuist u vanuit het buitenland naar de gemeente Lochem, schrijf u dan in bij de gemeente. Dit doet u als u 4 maanden of langer blijft. Dit mag niet later dan 5 dagen na uw verhuizing. Meer informatie vind u bij de pagina verhuizen van en naar het buitenland.