Welkom in de gemeente Lochem. Wat fijn dat u in de gemeente Lochem komt wonen. In onderstaande video stellen de kernen van Lochem zich kort voor.

Gemeentegids

In de gemeentegids vindt u een beschrijving van de gemeentelijke organisatie en het bestuur. Verder heeft de gids zoals gebruikelijk een overzicht van de verenigingen, instellingen en organisaties in onze gemeente. En van alle kernen een handige plattegrond. Op diverse plekken kunt u een gedrukte gids afhalen. Bekijk alle adressen op de pagina Gemeentegids of bekijk de gemeentegids online.

Blijf op de hoogte

Op de pagina Blijf op de hoogte vind u allerlei informatie om op de hoogte te blijven van wat er in de gemeente gebeurt.

Welkom aan nieuwe inwoners met bijeenkomst

Wilt u persoonlijk kennismaken met andere nieuwe inwoners, met bestuurders en met onze mooie gemeente? Dat kan! Elk najaar organiseren we in september een bijeenkomst voor nieuwe inwoners.

We sturen een uitnodiging aan alle inwoners die zich de afgelopen 12 maanden inschreven als nieuwe inwoner. We rekenen van 1 augustus vorig jaar tot 1 augustus dit jaar. U krijgt vanzelf een uitnodiging, daar hoeft u niets voor te doen. In de uitnodiging staat het programma en hoe u kunt aanmelden.  

Heeft u een vraag over onze bijeenkomst voor nieuwe inwoners? Mail dan naar communicatie@lochem.nl