Met Burgernet kunnen inwoners samen met de gemeente en politie werken aan de veiligheid in hun buurt. Hoe meer mensen meedoen, hoe sneller een persoon of auto wordt teruggevonden. Doe dus ook mee om jouw buurt veiliger te maken!

Wat is Burgernet?

Burgernet wordt gebruikt bij onder andere diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving en vermiste personen. De politiemeldkamer start een Burgernet-actie.

Ben je deelnemer van Burgernet en heb je de Burgernet-app op je telefoon dan ontvang je een pushbericht. In dat bericht lees je wat er aan de hand is. En je krijgt bijvoorbeeld de vraag om uit te kijken naar een duidelijk beschreven persoon of auto/motor/brommer.

Heb je iets gezien? Dan bel je direct met de meldkamer. Dat kan via het gratis Burgernet-nummer 0800-0011 of via de ‘Bel met de politie’-knop in de Burgernet-app. Door Burgernet-acties zijn misdrijven opgelost en vermiste personen teruggevonden. Gewoon door het goede opletten van de deelnemers aan Burgernet in onze gemeente.

Samen voor een veilige buurt!

Veiligheid is niet alleen een taak van de gemeente en politie, maar ook van jou. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! Meld je aan bij Burgernet en help bij de opsporing. Zo help je mee aan een veilige buurt.

Hoe kan ik me aanmelden?

Ga naar www.burgernet.nl en doe mee! Doe mee en download de Burgernet-app. Via de app kun je meteen meedoen. Meer informatie over de app vind je op: www.burgernet.nl/app-info. Meedoen is gratis!

Ben je al deelnemer van Burgernet?

Promoot dan Burgernet bij je eigen familie en kennissen. Samen maken we jouw buurt veilig!

Privacy

Burgernet stuurt u geen e-mails, nieuwsbrieven, SMS-berichten of spraakberichten. U hoeft geen persoonsgegevens door te geven om de app te kunnen gebruiken.