Lochemse Ondernemersavond

Dinsdag 5 april | 19.15 uur | Schouwburg Lochem

Lochemse Ondernemersavond

Als je succesvol wilt zijn, zul je met een wetenschappelijke blik moeten kijken naar wat succes nu eigenlijk is. Rob Urgert en Joep van Deudekom maakten hier een studie van. Tijdens de Lochemse Ondernemersavond brengen zij hun kennis in beeld tijdens een spetterende quiz: Hoe word ik nóg succesvoller? Humor met inhoud op hoog niveau.

Als ondernemer in de gemeente Lochem bent u van harte welkom op de Lochemse Ondernemersavond op dinsdag 5 april. Een avond voor en door ondernemers. Na de quiz van Rob Urgert en Joep van Deudekom heeft u in de foyer van Schouwburg Lochem volop tijd voor leuke gesprekken met andere ondernemers uit de gemeente Lochem. Kortom, een gezellige avond waar u beslist bij moet zijn!

Ik meld me aan

  Wie zijn Rob en Joep?

  U kent Rob Urgert en Joep van Deudekom  waarschijnlijk nog wel van het satirische tv-programma De Kwis op zaterdagavond. Zij houden zich ook graag bezig met wetenschap. Tijdens de Lochemse Ondernemersavond helpen zij u te ontdekken hoe u nóg succesvoller wordt. Maar dan wel wetenschappelijk verantwoord. En als u dat weet, is de kans groot dat ook uw onderneming nóg succesvoller wordt. Hun verhaal is sterk inhoudelijk, met veel humor, en interactief. Een boeiend programma waarin vooral flink gelachen wordt.

  Programma

  • 19.15 uur        Ontvangst met koffie en thee
  • 20.00 uur        Welkom
  • 20.30 uur        Spetterende quiz van Rob Urgert & Joep van Deudekom: ‘Hoe word ik nóg succesvoller?’
  • 21.30 uur        Netwerkborrel
  • 23.00 uur        Einde

  Aanmelden

  • Bent u lid van een ondernemersvereniging of -netwerk in de gemeente Lochem? Dan betaalt uw vereniging of netwerk de entree voor u. Graag wel even aanmelden van tevoren.
  • Ook als u geen lid bent, bent u als ondernemer van harte welkom. U betaalt dan € 15 bij de entree. Dit kan contant of via de pin. Wij vragen u ook om zich vooraf aan te melden.
  • Aanmeldingen behandelen we op volgorde van binnenkomst en VOL = VOL.

  Schouwburg Lochem

  U vindt Schouwburg Lochem aan de Oosterwal 22 in Lochem.

  Parkeeradvies

  U kunt het beste parkeren op het Graafschapterrein, een grote parkeerplaats aan de Prins Bernhardweg bij Albert Heijn en Jumbo.

  Vragen?

  Neem dan contact met ons op via ondernemersavond@lochem.nl.

  Door ondernemers voor ondernemers

  De acht Lochemse ondernemersverenigingen, twee netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente maken de Lochemse Ondernemersavond financieel mogelijk. De organisatie is in handen van enkele ondernemers en gemeente Lochem die samen het programma voorbereiden.

  De Lochemse Ondernemersavond wordt aangeboden door: