Lochemse Ondernemersavond

Hoe creëren we een wereld waarnaar bijna iedereen verlangt? Maak het mee op donderdag 11 april vanaf 19.00 uur tijdens de Lochemse Ondernemersavond in Schouwburg Lochem. Zet de datum alvast in uw agenda en meld u aan!

Wat kunt u verwachten?

Jonge ondernemers van ondernemersnetwerk ON leren graag van ervaren ondernemers en leggen u spannende vragen voor tijdens een quiz. Natuurlijk zijn hiermee een leuke prijzen te winnen! 

Spreker en bestsellerauteur Ruud Veltenaar neemt u daarna mee op expeditie naar de toekomst. Vol humor en op hartverwarmende wijze laat hij u tijdens zijn inspririment ontdekken welke oplossingen de ondernemer van morgen nodig heeft.

Dan is het tijd om na te praten tijdens de netwerkborrel. En volopbij te praten of kennis te maken met andere Lochemse ondernemers. Kortom: daar moet u gewoon bij zijn!

Na afloop kunt u tijdens de netwerkborrel volop kennismaken en bijpraten met andere Lochemse ondernemers. Kortom: daar moet u gewoon bij zijn!

  Ik meld me aan

   Lochemse Ondernemersavond

   De Lochemse Ondernemersavond is een unieke avond die de ondernemersverenigingen, netwerkclubs, IKL en de gemeente Lochem samen voor u organiseren. Als lid van onze vereniging of netwerk kunt u er gratis naartoe.

   Aanmelden

   • Bent u lid van een ondernemersvereniging of -netwerk in de gemeente Lochem? Dan betaalt uw vereniging of netwerk de entree voor u. Graag wel even aanmelden van tevoren.
   • Ook als u geen lid bent, bent u als ondernemer van harte welkom. U betaalt dan € 10 bij de entree. Dit kan contant of via de pin. Wij vragen u ook om zich vooraf aan te melden.
   • Aanmeldingen behandelen we op volgorde van binnenkomst en VOL = VOL.

   De Lochemse Ondernemersavond wordt aangeboden door: