Rondom de stad Lochem en in enkele kernen vindt u bedrijfs- en kantoorterreinen. In totaal gaat het om ruim 140 hectare. Bent u op zoek naar bedrijfsruimte? Neem contact met ons op.

Bedrijventerreinen en bouwkavels

Bij de stad Lochem zijn dit de bedrijventerreinen Aalsvoort, Diekink, Kwinkweerd, Goorseweg, Hanzeweg, Stijgoord en Larenseweg/Hoeflingweg. In Harfsen zijn bedrijven actief op bedrijventerrein De Holtmarkt. In Almen vindt u bedrijventerrein Scheggertdijk aan het Twentekanaal. En Laren heeft een bedrijventerrein aan de Holterweg. Op enkele bedrijventerreinen zijn nog bouwkavels te koop.

Kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, bedrijfsruimten en winkels

Bij verschillende makelaars in de gemeente kunt u terecht voor het huren of kopen van kantoren, bedrijfsruimten en winkels.

Misschien is een bedrijfsverzamelgebouw iets voor u. In zo’n gebouw zitten meerdere bedrijven bij elkaar. Ondernemershuis Hoeflinghof is een voorbeeld van een bedrijfsverzamelgebouw. Villa Stijgoord op bedrijventerrein Stijgoord in Lochem en het Ondernemershuis aan de Deventerweg in Laren bieden flexwerkplekken voor zzp’ers en vergaderruimten.