Zoekt u bedrijfsruimte? In de vorm van een pand of een kavel? In de gemeente Lochem zijn veel mogelijkheden. U vindt ze hier op een rij.

Bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren, winkels en bedrijfsruimten

Zoekt u een plek buitenshuis met lage huisvestingskosten, dan is een bedrijfsverzamelgebouw misschien iets voor u. Verschillende makelaars in de gemeente verhuren en verkopen bedrijfsonroerend goed. De gemeente werkt nauw met hen samen. U kunt bij hen terecht voor meer informatie over kantoren, winkels en bedrijfsruimten die te koop of te huur zijn.

Bedrijventerreinen

Zowel rondom de stad Lochem als in een aantal kernen zijn bedrijfs- en kantoorterreinen gevestigd. In totaal gaat het om ruim 140 hectare. Rondom de stad Lochem zijn dit de bedrijventerreinen Aalsvoort, Diekink, Kwinkweerd, Goorseweg, Hanzeweg, Stijgoord en Larenseweg/Hoeflingweg. In Harfsen zijn verschillende bedrijven actief vanaf bedrijventerrein De Holtmarkt. In Almen vindt u aan het Twentekanaal de Scheggertdijk. Laren heeft een bedrijventerrein aan de Holterweg.

Huren of kopen?

Wilt u grond kopen voor uw bedrijf, dan kunt u terecht bij de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Lochem. We hebben een aantal hectare bouwkavels beschikbaar op het bedrijventerrein Aalsvoort West in Lochem. Hier zijn kavels beschikbaar vanaf 750m2. Ook is een aantal bedrijventerreinen in ontwikkeling, die mogelijk voor u interessant  zijn. De bedrijfscontactfunctionaris kan u hierover meer vertellen.