Vrijdag 3 en zaterdag 4 november kunt u weer meedoen met de Natuurwerkdag. Het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Samen zetten trotse vrijwilligers in heel Nederland de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving. Op meer dan 500 plekken kunt bijdragen aan de natuur.

Ook dit jaar is er weer van alles te doen, denk aan klussen zoals snoeien en bollen planten, ophangen van vleermuiskasten of knotten van wilgen. Of kom bomen planten, bouw mee aan insectenhotels of help met opschonen van de hei. Er is altijd wel een klus, zo kan iedereen een steentje bijdragen.

Meer info en aanmelden

Het netwerk van groene vrijwilligers in onze gemeente heeft verschillende klussen aangemeld. Lees meer over de natuurwerkdag op https://slgelderland.nl/projecten/natuurwerkdag-lochem. Via een kaart kunt u zien bij welke klus en waar u kunt helpen.

Groen vrijwilligersnetwerk

Onze gemeente heeft een groen vrijwilligersnetwerk en vraagbaken voor biodiversiteit. Meer daarover leest u op www.lochem.nl/afval-energie-natuur-en-milieu/natuur/groene-vrijwilligersgroepen.

Digitale versie van de kaart voor klussen op de natuurwerkdag

Deel dit artikel