Als gemeente proberen we zo duidelijk mogelijk te schrijven. Stuurden we u een brief en vindt u die niet duidelijk? Dan horen we graag uw tips.

Hoe kunt u reageren?

Dit kan op verschillende manieren, online via het webformulier hieronder. Vul de velden in, dan weten wij over welke brief het gaat.

Door een bericht te sturen aan schrijfcoach@lochem.nl

U mag de brief ook inleveren. Bij het loket in Gorssel of in Lochem. Zet ‘schrijfcoach’ op de envelop. Schrijf uw telefoonnummer erop of uw e-mailadres als u wilt dat wij contact opnemen.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Een schrijfcoach binnen de gemeente, legt contact met de schrijver van de brief. We kijken samen hoe we de tekst in het vervolg duidelijker kunnen maken. Als u dat wilt, nemen we daarna contact met u op.

Privacy

In onze privacyverklaring leest u dat wij alleen gegevens vragen die wij nodig hebben om uw aanvraag of melding te behandelen.

Uw reactie gaat over iets anders

Vindt u de brief duidelijk, maar wilt u reageren op de inhoud? U heeft vragen of u bent het niet eens? Dan neemt u contact op met de medewerker die de brief behandelt.  Die naam staat bovenin de brief (behandeld door:)