Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus wordt (bijna) de hele Politieke Avond uitgezonden op internet. U kunt de uitzendingen live en achteraf bekijken via www.lochem.nl/politiekeavond. Het is niet mogelijk in het gemeentehuis de vergaderingen bij te wonen.

U kunt wel meepraten als de raad een onderwerp voor het eerst bespreekt bij een beeldvormende of meningvormende tafel. Dit kan namens uzelf of een organisatie.

Meepraten kan op twee manieren:

  1. U kunt tijdens het tafelgesprek met uw computer of tablet live mee te spreken tijdens het tafelgesprek. U moet zich hiervoor aanmelden bij de griffie via het aanmeldformulier of door te bellen naar (0573) 289 222. Aanmelden kan t/m de zondag voor de Politieke Avond.
  2. Daarnaast is het mogelijk uw bijdrage schriftelijk met de raad te delen. Dit kan uiterlijk de zondag vóór de Politieke Avond. Uw bijdrage voegen we toe aan de vergaderstukken. De raadsleden kunnen dan voor de vergadering kennis nemen van uw standpunt. U kunt uw bijdrage mailen naar: griffie@lochem.nl of per post versturen naar: gemeente Lochem, t.a.v. de Griffie, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Houdt u er wel rekening mee dat het verwerken van de post enkele dagen kan duren. We raden daarom aan uw bijdrage te versturen per e-mail.