Kunt u hulp gebruiken om rond te komen? Of kent u iemand die dat nodig heeft?

Het is belangrijk dat u en uw gezin kunnen meedoen en rondkomen. Met de hoge prijzen voor gas en elektriciteit en de dure boodschappen is dat soms best lastig. Als uw inkomen laag is of u heeft schulden, is het helemaal moeilijk om rond te komen. Er zijn verschillende regelingen waarmee we u kunnen helpen!

Of u recht heeft op een regeling hangt af van uw persoonlijke situatie. Zo houden we rekening met uw leeftijd, of u samenwoont of kinderen heeft. Uw inkomen mag niet te hoog zijn. Soms kijken wij naar uw bezit. Dat kan geld op de bank zijn, maar ook uw auto, spullen en een eigen huis.

Aarzel niet en vraag hulp

’t Baken is er om u te helpen. Op de website van ’t Baken vindt u alle regelingen voor een laag inkomen. U kunt ook hulp krijgen wanneer uw energierekening onbetaalbaar is. Neem gerust contact met ‘t Baken op. Een medewerker kijkt samen met u of er een regeling is die u financieel of op een andere manier kan ondersteunen. U mag ook altijd bellen: 0573 28 92 90 voor telefonische hulp of voor het maken van een afspraak. Dit kan op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Mailen kan ook naar info@bakenlochem.nl.