Heeft u fijne buren die altijd voor u klaarstaan? Wilt u ze een keertje echt laten weten hoe blij u daarmee bent? Dan is dit uw kans! Op de landelijke Burendag, zaterdag 23 september, kunt u ze verrassen met een taartje. Denkt u nu, ik ken mijn (nieuwe) buren eigenlijk niet zo goed. Ook dan kunt u meedoen. Kennismaken met een lekker taartje, hoe leuk is dat?

groepsfoto met burgemeester en de beste buren in een manege
Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zet op 23 september weer graag Beste Buren in het zonnetje. Foto Jacintha Pelgrum.

Bezoek van burgemeester

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt. Veel mensen doen die dag iets voor elkaar en met de buurt. Door het aanmelden van een Beste Buur brengt u Burendag ook naar uw buurt! Ook onze burgemeester is blij met fijne buren. Hij komt persoonlijk de taart uitreiken op één van de adressen tijdens een feestelijke ochtend. Welzijn Lochem organiseert deze actie. Zij weten uit ervaring hoe belangrijke goede buren zijn. Wereldbakker Wijnand uit Laren steunt de actie van harte. Hij verzorgt de lekkere taartjes.

Aanmelden

Stuur voor vrijdag 15 september een mail met uw eigen gegevens, de buren die u wilt voordragen en waarom zij een taartje verdienen naar info@welzijnlochem.nl. Zet in het mailtje ook uw naam, adres en telefoonnummer. En natuurlijk de naam en het adres van de buren. Of neem contact op via (0573) 29 70 00. Er is een beperkt aantal taarten beschikbaar. Hoe eerder uw aanmelding binnen is, hoe groter de kans. De taart wordt op 23 september bezorgd. Als u ook zorgt dat u thuis bent dan kunt u de buren samen verrassen.

Contact maken

Wilt u iets leuks doen in of met je buurt? Om (opnieuw) kennis met elkaar te maken of om tijdens een leuke activiteit lekker bij te praten? Of, heeft u niet zo’n goed contact met uw buren en wilt u daar wat aan doen? Ook dan kunt u contact opnemen met Welzijn Lochem.

Deel dit artikel