De vernieuwing van de binnenstad in Lochem is bijna klaar. De aannemer zorgt nu nog voor het aanbrengen van de laatste

klinkers en keien rondom de kerk. Hieronder in het kort de laatste stand van zaken.

foto van nieuw bord met tekst P-zone max 1 h
We maakten de officiële bebording op de Markt in Lochem in orde. Zo weet elke bezoeker wat mag op het gebied van parkeren.

Parkeren Grote Markt 

De Grote Markt is alweer een poosje in gebruik. Hier zijn nu nog 16 parkeervakken beschikbaar om te parkeren. Waaronder 4 parkeervakken voor mindervaliden. Om te zorgen dat bezoekers niet buiten deze vakken parkeren waarschuwden we foutparkeerders de laatste periode via flyers. Met hierop de parkeerterreinen waar ze wél kunnen parkeren. Ook maakten we de bebording op orde, zodat elke bezoeker weet wat de voorwaarden zijn voor het parkeren op de Markt. Hier mag je namelijk 1 uur lang  parkeren met gebruik van uw parkeerschijf. Let op: handhavers van de gemeente Lochem delen boetes uit aan automobilisten die nog verkeerd geparkeerd staan.

Levendige binnenstad

De verwachting is dat het werk medio april klaar is. De nieuwe bestrating, het aangeplante groen, de vele bankjes, de fontein en de jeu de boulesbaan, gaan voor een levendige binnenstad zorgen. En laten we daarbij onze aantrekkelijke winkels en horeca niet vergeten. Het gaat vast een gewilde en fijne plek worden om te verblijven. 

Feestelijke opening

Uiteraard gaan we de Markt feestelijk openen. Dat doen we op zaterdag 8 juni. Binnenkort leest u hier meer over.

Deel dit artikel