De schoolbesturen werken samen met de gemeente aan een nieuw gebouw voor de Braninkschool, de Prins Willem Alexanderschool en voor Bartiméus Speciaal Onderwijs. Deze scholen komen onder één dak aan de Verwoldseweg. Het is al weer enige tijd geleden dat we de omgeving hebben bijgepraat over de voorbereiding en ontwikkelingen rond het nieuwe schoolgebouw.

Buurtbewoners zijn van harte welkom op de buurtbijeenkomst op dinsdag 17 mei om 19.00 uur in het schoolgebouw van De Branink. Tijdens de bijeenkomst krijgen zij informatie over het ontwerp voor het nieuwe schoolgebouw. Ook geven wij uitleg over de procedure voor het bestemmingsplan en hoe de plek van het nieuwe schoolgebouw hierin is verwerkt. Wij willen met omwonenden nagaan wat de gevolgen voor de buurt zijn en hoe we hiermee kunnen omgaan.

Wat kunt u verwachten

De wethouder van Onderwijs trapt af, gevolgd door een stand van zaken en een korte presentatie van het voorlopig ontwerp voor het nieuwe schoolgebouw. Ook bekijken we hoe we verder gaan met de buitenruimte en het verkeer rond de school.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Appie Baas van de gemeente Lochem via a.baas@lochem.nl of (0573) 28 93 45. Bel of mail gerust als u nog vragen heeft. We zien u graag op 20 mei!

 

Deel dit artikel