Zelf werken voor onze prachtige gemeente? Of ken je iemand die een mooie functie zoekt? Op 27 mei lanceren we een minicampagne voor een banenmarkt op 5 juni met een aantal mooie vacatures. Kom je ook langs op 5 juni (inloop van 17.00 tot 19.00 uur) in het gemeentehuis om kennis te maken?

In de campagne is onze sportieve collega Manon Maatkamp te zien. Zij vertelt graag alvast iets over werken voor de prachtige gemeente Lochem!

Manon werkt bijna 3,5 jaar voor de gemeente Lochem. Na 1,5 jaar als junior Beleidsadviseur Sociaal Domein, werd ze Beleidsadviseur. Manon wilde graag de overstap maken naar een gemeente. In haar werk voor Lochem kan ze haar passie voor jeugd inzetten en haar talenten verder ontwikkelen.

“Daarnaast is er een mooie balans tussen werk en privé”, vertelt Manon. “In mijn vorige baan werkte ik volgens een rooster met vaste tijden waarop je er moet zijn. Hier heb ik meer invloed op het vormgeven van mijn agenda bijvoorbeeld door langer door te werken of later te starten als ik geen afspraken heb. Dat geeft veel ruimte en vrijheid! Bijvoorbeeld om mijn dag te starten met een uurtje fietsen of te lopen. Zo blijf ik fit en hou ik een drukke werkweek goed vol.”  

Manon vindt het leuk om onze aankomende vacatures en banenmarkt onder de aandacht te brengen. Haar boodschap aan jou als je een loopbaan bij de gemeente Lochem overweegt? Het is een fantastisch leuke gemeente, met enorm gedreven, fijne collega’s. Het werk is maatschappelijk, je draagt je steentje bij. In mijn geval een fijne plek om me verder te ontwikkelen.”

Interesse? Onze vacatures vind je nu al op www.lochem.nl/vacatures. Vanaf 27 mei staan hier de vacatures die we presenteren tijdens onze banenmarkt op 5 juni. Graag tot binnenkort!

Deel dit artikel