Nodig ons uit! Inspireer ons en denk mee!

Als college maken we een programma om onze gemeente nog mooier te maken. Onze ambitie leest u in het collegeprogramma in vogelvlucht (pdf, 308 KB) . We laten ons graag inspireren. Kom met uw ideeën. We komen graag bij u thuis, bij uw bedrijf of (sport)vereniging. Lees hieronder hoe u ons kunt uitnodigen. Ook een taxirit is mogelijk of een bezoek ons inspiratiecafé op 4 oktober. U kunt uw inbreng ook kwijt op een ideeënwand of digitaal prikbord. Kijk het filmpje voor meer informatie.

We willen met u in gesprek over:

  • Sterke Economie: Wat moet er volgens u in het programma voor een sterker contact tussen ondernemers en gemeente? Om fijn te kunnen ondernemen? Om samen mensen aan het werk te helpen?
  • Krachtige Samenleving: In mensen die actief zijn in buurten en verenigingen zit een enorme kracht. Denk met ons mee. Hoe benutten we deze kracht voor levendige kernen? Wat is ervoor nodig zodat iedereen meedoet? Zijn er knelpunten?
  • Onze Leefomgeving: We zijn trots op onze groene, mooie gemeente vol rust en ruimte. Kritischer zijn we over de openbare ruimte en veilig verkeer. Waarmee moet het college wat u betreft aan de slag? Hoe bouwen we naar behoefte? Hoe versterken we ons landschap?
  • Nieuwe Energie: De komende 4 jaar willen we doen! Het energieverbruik omlaag! Energie dichtbij opwekken! Daarbij is ieders inzet nodig. Hoe gaan we samen deze uitdaging aan? Zodat we onze gemeente met trots kunnen doorgeven aan onze kinderen?

Nodig het college uit

We zijn benieuwd naar uw mening. Wat vindt u van de acties die het college wil uitvoeren. Of heeft u een beter idee? Laat het ons weten in een persoonlijk gesprek. U kunt ons uitnodigen via onderstaand formulier. U kunt een afspraak maken met één van de collegeleden. U kunt het college ook als team uitnodigen.

Taxirit met een collegelid

Uw inbreng voor het collegeprogramma bespreken tijdens een taxirit in onze gemeente? Het kan tijdens de collegtour! Hieronder kunt u een taxirit aanvragen. Wij kijken voor u wat er mogelijk is. De taxi is een elektrische personenauto. De burgemeester of een van de wethouders rijdt. Er kunnen maximaal 3 passagiers mee.

Bezoek ons inspiratiecafé op 4 oktober

Op 4 oktober is het inspiratiecafé. Tijdens deze bijeenkomst zijn er gesprekken over de thema’s: Sterke economie, Krachtige samenleving, Onze leefomgeving en Nieuwe energie. Als deelnemer praat u over elk thema een half uur. Uw inbreng dient als inspiratie voor het op te stellen collegeprogramma. 

Het inspiratiecafé op donderdag 4 oktober is in Almen en begint om 19:00 uur.

  • Locatie Almen: Ons Huis, Dorpsstraat 37, Almen

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet meer mogelijk. De bijeenkomst op 5 oktober gaat niet door. Iedereen die zich hiervoor had aangemeld, heeft bericht ontvangen.

Prikbord

Heeft u een goed idee voor ons collegeprogramma? Plaats het op het prikbord. We verzamelen alle ideeën en kiezen straks wat een plek krijgt in het collegeprogramma en wat (nog) niet.