Over een half jaar sluiten we aan bij Zorgregio MIJ/OV. Om het voor u en voor ons zo gemakkelijk mogelijk te maken, proberen we nu al zoveel mogelijk samen op te trekken. Hieronder vindt u belangrijke informatie over de regeling meerkosten door corona.

Heeft u momenteel al een overeenkomst met de Zorgregio MIJ/OV voor Jeugd of bij andere gemeenten?

Voor deze zorgaanbieders geldt dat zij uit kunnen gaan van een situatie dat we al aangesloten zijn bij de Zorgregio MIJ/OV. Dit houdt in dat de berichtgeving op de website van de Zorgregio MIJ/OV ook geldt voor aanbieders die zorg verlenen aan Wmo-cliënten uit gemeente Lochem en een regionaal contract hebben. De procedure is hetzelfde, wat betekent dat het invulformat (xlsm, 117 KB)  met de bijbehorende bewijsstukken naar de Zorgregio MIJ/OV moet worden gestuurd aan info@zorgregiomijov.nl. Ook bij praktische vragen over het indienen kunt u terecht bij de Zorgregio.

Heeft u op dit moment geen overeenkomst met de Zorgregio MIJ/OV of gaat deze pas in 2021 in?

Voor deze aanbieders geldt dezelfde berichtgeving over de regeling meerkosten (pdf, 176 KB) , maar is het kopje ‘Wat is de procedure voor declareren?’ anders. De aanvragen zullen wij namelijk zelf in behandeling nemen.

Procedure declareren van meerkosten voor zorgaanbieders zonder contract met Zorgregio (pdf, 148 KB)  voor de vervangende procedure. Bij vragen of onduidelijkheden hierover, neem contact op met ons via platformsociaaldomein@lochem.nl.

Deel dit artikel