Ondernemers en de gemeente. Twee werelden met vaak hetzelfde doel. Een sterke economie en een gemeente waarin het prettig leven, wonen en recreëren is. Om het contact tussen ondernemers en de gemeente aan te halen, organiseert de gemeente een reeks Lochemse Zaken Cafés. Een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en over en weer te weten wat er speelt.

In 2019 zijn er 4 cafés gepland. De plek en het onderwerp van het eerste Lochemse Zaken Café zijn bekend. Ondernemers mogen meedenken over de onderwerpen en de plek van de komende cafés. 

  • Woensdag 19 juni, 16.30- 18.30 uur, Gorssel, Hoofdstraat 26
  • Donderdag 29 augustus, 16.30- 18.30 uur
  • Maandag 21 oktober, 9:30 - 11:30 uur
  • Donderdag  28 november,  16.30- 18.30 uur

Weten wat er speelt

De cafés zijn een initiatief van wethouder Economie Eric-Jan de Haan: “Als gemeente zijn we er voor onze inwoners en ondernemers. Het motto van ons college is ‘Dichtbij, duurzaam, doen!’. We blijven graag de hele collegeperiode in gesprek, ook met ondernemers. Ik hoop er veel te ontmoeten. Van MKB-er, ZZP’er, tot toekomstig ondernemer en industrieel. Het is goed om elkaar te spreken over kansen en belemmeringen en mogelijke acties.  

Onderwerp

De agenda voor onze Lochemse economie is het 1e thema. Er is nieuws: de uitkomsten van het onderzoek naar MKB-vriendelijkheid en de economische agenda ‘Lochem werkt!’. Na aanmelden ontvangt u beide per e-mail. We gaan hierover graag met u in gesprek. Ook horen we graag uw informatiebehoefte. Waarover wilt u dat de gemeente u informeert? En wat heeft uw voorkeur? Persoonlijk? E-mail of papier? Ook mag u meedenken over het onderwerp en de plek voor de komende cafés.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, stuurt u dan een berichtje aan mkbmanagers@lochem.nl Let op, aanmelden via de aanmeldknop. Er is per keer plek voor 20 ondernemers. Vol is vol.

Aanmelden

Bestel uw gratis ticket via Eventbrite. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar dus registreer u nu.

Ik meld me aan