Ondernemers en de gemeente. Twee werelden met vaak hetzelfde doel. Een sterke economie en een gemeente waar het prettig leven, wonen en recreëren is. Om het contact tussen ondernemers en de gemeente aan te halen, organiseert de gemeente een reeks Lochemse Zaken Cafés. Een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en over en weer te weten wat er speelt.

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

In 2019 4 cafés

In 2019 zijn er 4 cafés gepland, dit is de laatste:

  • Donderdag  28 november,  16.30 - 18.30 uur, restaurant De Sluis, Schoolstraat 70 in Eefde
    Thema is inspelen op de komende feestdagen

Weten wat er speelt

De cafés zijn een initiatief van wethouder Economie Eric-Jan de Haan: “Als gemeente zijn we er voor onze inwoners en ondernemers. Het motto van ons college is ‘Dichtbij, duurzaam, doen!’. We blijven graag de hele collegeperiode in gesprek, ook met ondernemers. Ik hoop er veel te ontmoeten. Van MKB-er, ZZP’er, tot toekomstig ondernemer en industrieel. Het is goed om elkaar te spreken over kansen en belemmeringen en mogelijke acties.  

Programma

Het Lochemse Zakencafé heeft een open karakter. U kunt zelf onderwerpen aankaarten. Vanuit de gemeente ligt het accent dit keer op Geld verdienen met Vrije Tijd. Daarnaast is er ook ruimte voor het gesprek over (andere) onderwerpen die u bezighouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, stuurt u dan een berichtje aan mkbmanagers@lochem.nl Let op, aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelden ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Aanmelden Lochemse Zaken Café

Aanmelden