Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war, of een beperking heeft? Heeft u extra zorg voor een van uw ouders of voor een kind? Of is er iemand in uw omgeving - een familielid, vriend of buur - voor wie uw hulp onmisbaar is? De gemeente Lochem wil u heel graag bedanken voor wat u doet! Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. De gemeente Lochem stelt een bedrag van € 100,- ter beschikking als blijk van waardering voor mantelzorgers: het Mantelzorgcompliment.

Vraag voor 30 november 2021 het mantelzorgcompliment aan. Wij bedanken u graag voor wat u doet.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont, kunnen tot 30 november 2021 het Mantelzorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem. Aanvraagformulieren zijn verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis in Lochem, of het kantoor van Stichting Welzijn Lochem en tevens te downloaden vanaf de website: www.welzijnlochem.nl. Mantelzorgers die al geregistreerd zijn ontvangen uiterlijk 15 september het aanvraagformulier per post.

Blijk van waardering voor kinderen

Ook voor kinderen die in een gezin opgroeien waar veel zorg is, is er een speciale blijk van waardering. Zij kunnen een cadeaubon t.w.v. € 25,- aanvragen. Daarnaast worden zij uitgenodigd voor een leuke FUN-dag.

Vragen?

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of wilt u meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op de website: www.welzijnlochem.nl of neem contact op met het Knooppunt Mantelzorg: mantelzorg@welzijnlochem.nl of telefoonnummer: 0573-297000. Zij helpen u graag verder.

 

Deel dit artikel