De stemmen zijn geteld: de winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2020-2021 zijn bekend.

Deze drie winnende foto’s krijgen een plek op de voorpagina van de gemeentegids.

Welke plek of activiteit in de gemeente Lochem roepen de thema’s dichtbij, duurzaam of doen op en verdient volgens u een plekje in de nieuwe gemeentegids? Met die vraag riepen wij u afgelopen zomer op om mee te doen aan een fotowedstrijd. Alle inzendingen werden geplaatst op de Facebook- en Instagrampagina van de gemeente Lochem. Op Facebook brachten mensen met een like hun stem uit. Op Instagram (stories) gaven mensen aan welke foto zij als winnaar zagen.

Winnaars

De foto van de zonsopkomst bij de brug over het Twentekanaal van Mischa Maas was duidelijk uw favoriet. De brug bleek ook dit jaar weer een inspiratie voor velen, want op de tweede plek eindigde de foto van de Lochemse brug mét de bal in de ochtendnevel. Deze foto is gemaakt door Marianne Been. Plek drie is voor de foto van Harm Dijkman. Hij fotografeerde een hardloper op Landgoed Verwolde in Laren. Van harte gefeliciteerd!

Einduitslag

 Facebook aantal likesInsta stories aanwijzen winnaar
Brug zonsopkomst24186%
Brug bal in ochtendnevel6435,5%
Hardloper Landgoed Verwolde5229%

Prijsuitreiking

Alle prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gehad. Zij ontvangen hun prijs op 3 december officieel van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. De winnende foto’s kunt u bekijken op www.facebook.com/GemeenteLochem.

Expositie

Van 6 januari t/m 24 januari 2020 exposeren we de ingestuurde foto’s in de hal van het gemeentehuis. Leuk als u eens een kijkje komt nemen! De nieuwe gemeentegids, met op de voorpagina de drie winnende foto’s, verschijnt in mei 2020.

Deel dit artikel