In de komende periode worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Barchemseweg en Zutphenseweg in Lochem. Aan de Barchemseweg gaat Aarsleff Leidingrenovatie het hoofdriool renoveren en aan de Zutphenseweg ter hoogte van de ontsluitingsweg met de nieuwe wijk Bosstaete gaat Dostal Wegenbouw het asfalt vernieuwen.

Barchemseweg

Op donderdag 24 juni en op maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli sluiten we de Barchemseweg af voor alle verkeer. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan het riool onder deze weg. De lijnbus en hulpdiensten blijven wel gebruik maken van het afgesloten wegvak.

Door het werk aan de Barchemseweg vinden er ook afsluitingen plaats voor de Cartier van Disselweg óf de Bosweg. Eén van beide straten is altijd open. Wij vragen aanwonenden dan ook om gebruik te maken van die straat. Voor het overige verkeer stellen wij een omleiding in.

Zutphenseweg

De aannemer verzorgt het aanleggen van de wegen rond en in de nieuwbouwwijk Bosstaete aan de Zutphenseweg (voormalig terrein Polsvoort). Hierdoor is van 21 juni tot en met 16 juli slechts één rijbaan van de Zutphenseweg beschikbaar. Het doorgaand verkeer op de Zutphenseweg regelen we via een verkeersinstallatie.

Op maandag 12 juli sluiten we de Zutphenseweg ter hoogte van de aansluiting met de Nelson Mandelastraat af in beide richtingen. Het verkeer leiden we die dag om.

Deel dit artikel