Veilig Verkeer Nederland (VVN) zoekt lokale vrijwilligers. VVN en de gemeente werken samen aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Lochem. Willen we onze gemeente verkeersveiliger maken, dan is uw bijdrage onmisbaar.

Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar vrijwilligers.

Veilig Verkeer Nederland biedt verschillend vrijwilligerswerk. Op basisscholen in de gemeente Lochem maken verkeersouders zich sterk voor goed verkeersonderwijs. Maar ook voor een veilige schoolomgeving en veilige schoolroutes. Op bijna alle basisscholen in onze gemeente wordt dankzij de inzet van vrijwilligers het verkeersexamen afgenomen. Daarnaast ondersteunt VVN bewonersgroepen in het verbeteren van de verkeersveiligheid in de eigen leefomgeving. En houdt VVN Opfriscursussen voor oudere automobilisten en scootmobielgebruikers.

Profiel vrijwilliger

VVN zoekt vrijwilligers die regelmatig beschikbaar zijn. Van een half uur per week tot, afhankelijk van uw eigen enthousiasme en inzet, meerdere uren per week. Iedereen, van jong tot oud, die zich op vaste basis of zo nu en dan wil inzetten voor de verkeersveiligheid is welkom. VVN biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende cursussen en trainingen, vrijwilligersverzekering en onkostenvergoeding.

Meer informatie

Wilt u meer weten hoe u zelf kunt meewerken aan de verkeersveiligheid in Lochem of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Jan Hommes, 06 - 21 28 73 82 of j.hommes@vvn.nl. Kijk ook op www.vvn.nl/vacatures.

Deel dit artikel