Veilig Verkeer Nederland (VVN) houdt samen met de gemeente Lochem een opfriscursus voor automobilisten van 65 jaar en ouder uit onze gemeente. De cursussen vinden plaats op donderdagen 21 en 28 september van 10.00 tot 12.00 uur in Het Trefpunt, Molenweg 53-55 in Gorssel.

2 personen in een auto
Fris uw kennis van de verkeersregels op tijdens de cursus van Veilig Verkeer Nederland. Of maak een praktijkrit.

U wordt op beide dagen verwacht. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee. We vragen wel om iedereen van tevoren aan te melden. De deelname is gratis. 

VVN Opfriscursus Auto

Wat kunt u verwachten? Naast de actuele verkeerstheorie maakt VVN bespreekbaar hoe fysieke veranderingen invloed hebben op uw rijgedrag. Aanvullend is het mogelijk een praktijkrit te doen in de eigen auto en advies te ontvangen over uw rijstijl. Deelname aan de VVN Opfriscursus Auto is niet verplicht en het is geen examen.

Online opfriscursus

Is uw verkeerskennis nog up-to-date? Doe de gratis online VVN Opfriscursus via vvn.nl/blijf-veilig-onderweg/opfrissen.

Aanmelden fysieke bijeenkomsten

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via vvn.nl/agenda/gelderland. Of door een mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder ververmdeling van VVN Opfriscursus Lochem. Vermeld in de mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20.

Deel dit artikel