Moe(s)t u als ondernemer, vereniging of locatie uw gasten/bezoekers controleren op het coronatoegangsbewijs? En maakt u daarvoor kosten? Dan is het mogelijk dat u deze kosten vergoed krijgt. Kosten die u maakt(e) in de periode tussen 1 januari en 26 maart 2022 vergoeden wij. Zolang het speciale budget van bijna € 129.720,- dat wij hiervoor van het Rijk krijgen nog niet op is.

Vanaf 3 maart vindt u alle informatie over deze vergoedingsregeling op www.lochem.nl/bijdrage-ctb. U vult daar ook het aanvraagformulier in. Wacht daarmee niet te lang, want het Rijk heef een speciaal budget gereserveerd dat de gemeente kan uitkeren. We behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst en op=op. U kunt tot uiterlijk 30 maart een aanvraag indienen.

Informeren

We informeren zoveel mogelijk ondernemers en verenigingen via een persoonlijke mail over deze regeling. Helaas beschikken we niet van elke locatie over een mailadres. Kent u iemand voor wie deze informatie ook relevant kan zijn? Stuur dit bericht dan gerust door.

Deel dit artikel