Stichting Welzijn Lochem (SWL) zoekt mensen van 65 tot en met 70 jaar uit onze gemeente. SWL houdt een enquête over veerkracht en beweging. Door de coronamaatregelen zijn er minder mogelijkheden om te bewegen. SWL onderzoekt of dit invloed heeft op de veerkracht van inwoners in de genoemde leeftijdscategorie.

Gelukkig krijgen we stukje bij beetje ons ‘normale’ leven weer terug. Toch hebben de coronamaatregelen gevolgen voor iedereen. Juist nu is het voor Stichting Welzijn Lochem heel belangrijk om er te zijn voor de inwoners van onze gemeente. De laatste tijd focust SWL zich meer en meer op de veerkracht van mensen. Dat is de manier waarop mensen met uitdagingen en tegenslagen in het leven omgaan.

Vragenlijst

Om dit te kunnen onderzoeken heeft SWL een enquête opgesteld. Op basis van de resultaten hoopt de stichting gerichte actie te kunnen ondernemen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer een kwartier. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer inzicht SWL krijgt in de veerkracht van mensen tussen de 65 en 70 jaar in onze gemeente. Dit is de link naar de enquête: www.nl.surveymonkey.com/r/RT6NQ3T.

Vragen of hulp nodig hebben bij het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met Emma Borggreve. Zij is bereikbaar via het e-mailadres: e.borggreve@welzijnlochem.nl. Bellen met het telefoonnummer van SWL kan ook op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur: (0573) 29 70 00.

Deel dit artikel