Zes NPO 3FM-dj’s lopen in de week voor kerst van Goes naar Groningen voor het Rode Kruis. De opbrengst gaat naar slachtoffers van mensenhandel. Op zondag 22 december komen ze ’s morgens vroeg door Almen, Groot Dochteren, Laren, Harfsen, Kring van Dorth en Epse. In dit bericht lees je op welke 3 manieren je kunt meedoen. We adviseren je om op tijd bij de gemeente te informeren of voor jouw actie een vergunning nodig is.

tekst: 22 december Lochem
Serious Request The Lifeline loopt op 22 december door onze gemeente.

Zo kun je meedoen

  • Meld je aan voor de sponsorloop
    Om deze slachtoffers te helpen kun je voor dit jaar voor het eerst met de dj’s meedoen aan de sponsorloop. Een etappe is tussen de 17-20 kilometer. Aanmelden kan via www.npo3fm.nl/seriousrequest.
  • Kom in actie
    Wil je zelf geld inzamelen? Door koekjes te bakken, auto’s te wassen of zelf een ludieke actie op te zetten? Op www.npo3fm.nl/seriousrequest vind je inspiratie en lees je hoe je jouw actie kunt aanmelden. Wil je weten of voor jouw idee mogelijk een vergunning nodig is? Informeer dan bij de gemeente en vraag naar Monique Hazewinkel of Carla Groenendijk. Denk eraan dat je voor 1 november je aanvraag indient.
  • Doneer rechtstreeks
    Je kunt ook rechtstreeks doneren via www.npo3fm.nl/seriousrequest.

De dj’s leggen de route van in totaal 500 kilometer dit jaar af als estafette. De dj’s wisselen elkaar af bij zogenaamde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren. Het chequepoint komt in Laren. De dj’s wisselen elkaar hier af op zondag 22 december tussen 07.00 en 08.30 uur. Iedereen is welkom om dit moment bij te wonen. Wakker Laorne nodigt jullie uit om in actie te komen. Kijk op www.wakkerlaorne.nl.

Aansluiten als inwoner of ondernemer

Iedereen die als individu, organisatie, instelling of bedrijf wil aansluiten, vind meer info op de website van 3fm: www.npo3fm.nl/seriousrequest Hier vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Deel dit artikel