Samen met Veilig Verkeer Nederland en Stichting Welzijn Lochem (SWL) houden wij op dinsdag 7 mei een scootmobielmiddag. Wij vinden het namelijk belangrijk dat gebruikers van een scootmobiel veilig en met zelfvertrouwen aan het verkeer deelnemen.

De scootmobiel is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Belangrijk hierbij is om veilig deel te nemen aan het verkeer.

Tijdens de scootmobielmiddag krijgt u uitleg over de scootmobiel in het verkeer, is er een controle van de banden en oefent u in de SWL bus. Ook is er een vaardighedenparcours waar u leert om met verschillende verkeerssituaties om te gaan.

Komt u ook?

De Scootmobielmiddag is gratis. We vragen u wel om u aan te melden, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Aanmelden kan tot 23 april 2019 bij Stichting Welzijn Lochem. U kunt een mailtje sturen naar a.israel@welzijnlochem.nl, maar u kunt ook bellen met (0573) 29 70 00. Hier kunt u ook terecht voor uw vragen. Anita Israel is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Deel dit artikel