Dit voorjaar houdt de Stichting AED Eefde-Gorssel weer reanimatietrainingen in beide dorpen. Wilt u graag leren reanimeren met behulp van een AED? Of een herhalingstraining volgen? Kom dan naar één van deze trainingen!

Trainingsdata en -tijden

  • Donderdag 16 maart in Gorssel
  • Donderdag 6 april in Eefde
  • Vrijdag 14 april in Gorssel
  • Maandag 15 mei in Eefde

Alle trainingen beginnen om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van de Stichting AED Eefde-Gorssel: www.aedeefdegorssel.nl/aanmeldformulier-cursus. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met daarin onder andere de locatie waar de reanimatietraining plaatsvindt.

Kosten

Inwoners uit Eefde en Gorssel betalen voor de training € 20 per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal en certificaat. Deelnemers die voor het eerst een reanimatietraining volgen, krijgen een instructieboekje. Bent u inwoner van een andere kern uit onze gemeente dan bent u ook van harte welkom. U betaalt dan € 30-, voor de training. Tip: veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de reanimatietraining. Kijk daarvoor op de website van uw verzekeraar of neem contact met hen op.

Word burgerhulpverlener!

Veel dorpsraden, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente werken voortdurend aan een goed reanimatienetwerk. Zij zorgen bijvoorbeeld voor AED’s in de gemeente of inwoners zijn oproepbaar als burgerhulpverlener. Om ons reanimatienetwerk onder de vlag van HartslagNu succesvol te laten blijven, blijven goed opgeleide burgerhulpverleners hard nodig. Meld u daarom aan bij HartslagNu.

Reanimatienetwerk HartslagNu

Wanneer iemand onwel wordt en mogelijk een hartstilstand heeft, is snelle hulp van levensbelang. HartslagNu is een alarmeringssysteem dat vrijwilligers oproept. Zij kunnen snel iemand reanimeren, totdat de ambulancedienst dit overneemt.

Meer informatie

Voor vragen over de training of het reanimatienetwerk in Eefde en Gorssel kunt u terecht bij de Stichting AED Eefde-Gorssel, contact@aedeefdegorssel.nl 06-53766451. Of bezoek de website www.aedeefdegorssel.nl.

Deel dit artikel