Het coronavirus is nog niet weg, integendeel. Het coronavirus en de maatregelen hebben een flinke invloed op het leven van alle dag. Kwetsbare groepen hebben het nu extra moeilijk. ’t Baken is er voor deze inwoners. En helpt samen met Stichting Welzijn Lochem ook mensen die in thuisquarantaine moeten en tegen problemen aan lopen. Waar vindt u informatie die u verder helpt?

Op onze website www.bakenlochem.nl vindt u de laatste informatie rondom het coronavirus. Ook vindt u informatie voor kwetsbare groepen. Waar mensen die zich onzeker, angstig of eenzaam voelen terecht kunnen. Wie er klaar staat voor gezinnen en kinderen als er geweld in huis is. Of waar ondernemers kunnen aankloppen, als zij in de problemen komen. Op de website leest u hoe we u verder kunnen helpen.

’t Baken helpt verder

Help kwetsbare mensen in uw omgeving door ze op deze informatie te wijzen. Zo doen we er samen alles aan om elkaar zo goed mogelijk te ondersteunen in deze onzekere tijd. Mist u informatie op de website, mail dan naar info@bakenlochem.nl of bel met (0573) 28 92 90. U kunt ons natuurlijk ook bellen met een vraag.

Coronahulp Lochem

Nog een belangrijke tip. Stichting Welzijn (SWL) Lochem biedt coronahulp. U vindt vraag en aanbod op www.coronahulplochem.nl. Dit is een site voor en door alle inwoners van de gemeente Lochem. Op deze site staat waar inwoners en hulpverleners terecht kunnen met hulpvragen. SWL is er ook voor praktische hulp tijdens thuisquarantaine. Als het niet lukt om boodschappen te organiseren of de hond uit te laten.

Deel dit artikel