Reist u op afroep met PlusOV? Bijvoorbeeld om een avondje te kaarten of om bij iemand op bezoek te gaan? Uw mening en ideeën over deze manier van reizen vinden wij erg belangrijk. Daarom zoeken wij 2 inwoners die 4 keer per jaar willen meedoen aan het reizigerspanel van PlusOV. Het gaat hier overigens niet om reizigers in het leerlingenvervoer, dagbestedingsvervoer of jeugdwetvervoer. Als lid van het reizigerspanel heeft u direct invloed op de kwaliteit van PlusOV.

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV is een samenwerking van 9 gemeenten. Elke gemeente kiest 2 inwoners die aan het panel meedoen. Daarnaast stuurt de Adviesraad Sociaal Domein per gemeente een vertegenwoordiger. Ook PlusOV is erbij. Zo hoort u wat er zoal komt kijken bij het organiseren van uw ritten.

Waar en wanneer?

Het reizigerspanel komt maximaal 4 keer per jaar bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken, zijn telkens verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. De bijeenkomsten worden afwisselend in Deventer en Apeldoorn georganiseerd. Ze vinden plaats op de laatste woensdag van de 2e maand van het kwartaal (start woensdag 25 november 2020 in Deventer, woensdag 24 februari 2021 in Apeldoorn).

PlusOV gebruikt de uitkomsten om het reizen voor u prettiger te maken.

Aanmelden

Meedoen aan het reizigerspanel is gratis. U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. Elke keer dat u erbij bent, krijgt u reiskosten vergoed. Ook koffie en thee zijn gratis. Stuur voor 15 oktober 2020 een mail naar j.gerritsen@lochem.nl. Hierin schrijft u waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiezen wij 2 inwoners.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jacqueline Gerritsen, senior beleidsadviseur bij de gemeente Lochem. Zij is bereikbaar via (0573) 28 92 22.

Deel dit artikel