U treft momenteel minder parkeerplaatsen aan rondom het centrum van Lochem dan u gewend bent. Dit zorgt voor ongemak. We vragen uw begrip hiervoor. We doen er alles aan om het ongemak zo veel mogelijk te beperken.  

Graafschapterrein

Albert Heijn is begonnen met de uitbreiding van het pand. Ook het Graafschapterrein zelf wordt vernieuwd. Een betere indeling met meer parkeerplaatsen en meer groen. Als het klaar is, een mooie plek met meer uitstraling waar bezoekers van de supermarkten en van de binnenstad gratis gebruik van kunnen maken. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden aan het parkeerterrein in maart beginnen.

Parkeren bij gemeentehuis en aan de Mauritsweg

De nieuwbouw van de Lidl aan de Julianaweg is ook begonnen. Dat betekent dat er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn. U kunt daarom vrijdag en zaterdag gebruik maken van de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis. Ook kunt u uw auto parkeren aan de Mauritsweg. De parkeerplaatsen daar worden binnenkort tijdelijk uitgebreid met 33 extra parkeerplaatsen.  

Meer parkeermogelijkheden

We zijn bezig om tijdelijk nog meer parkeerplaatsen aan te leggen. We hopen u daar binnenkort meer informatie over te geven. Hou voor het laatste nieuws www.lochem.nl, gemeentenieuws en facebook in de gaten.

Deel dit artikel