5 februari

In de Week van Nederland Schoon ruimen jong en oud op verschillende plaatsen in onze gemeente zwerfafval op. Deze week vindt plaats van 18 t/m 23 maart. Wilt u Lochem schoner maken? Geef u dan op!

Wilt u Lochem schoner maken? Geef u dan op voor de opruimactie (foto Patrick van Gemert).

Het succes van vorig jaar smaakte naar meer. Daarom organiseren en ondersteunen Stichting Welzijn Lochem, de gemeente en Circulus-Berkel allerlei acties rondom het opruimen van zwerfafval. Samen zwerfafval opruimen is een leuke en nuttige klus: het is gezellig, je leert elkaar beter en op een andere manier kennen én het resultaat is een schone, opgeruimde buurt.

Alle kernen

In alle kernen van onze mooie gemeente worden acties gehouden en we roepen bewoners(groepen), scholen en (sport)verenigingen dan ook op om mee te doen! De acties vinden plaats in de week van 18 t/m 23 maart. Hoogtepunt ligt op zaterdag 23 maart tijdens de Landelijke Opschoondag. Stichting Welzijn Lochem, de gemeente Lochem en Circulus-Berkel zorgen voor opruimmaterialen, veiligheidshesjes en natuurlijk voor het afvoeren van het opgeruimde afval.

Aanmelden t/m 1 maart

Wilt u meer informatie? Of uw school, groep of vereniging aanmelden? Stuur een mailtje naar Seher Boya: S.Boya@welzijnlochem.nl.  Aanmelden kan t/m vrijdag 1 maart.

Deel dit artikel