Wilt u meer weten over het maken van een verduurzamingsplan? Meld u dan aan voor de online informatieavond van het Regionaal Energieloket. Deze avond is op dinsdag 10 januari 2023 van 19.30 tot 20.30 uur.

Op deze verdiepende online informatieavond gaat u samen met het Regionaal Energieloket aan de slag met het maken van een verduurzamingsplan. Ze kijken hoe u nog déze winter energie kunt besparen. Maar ze kijken ook hoe u zich slim kunt voorbereiden op vólgende winters.

Praktische tips

Het beste verduurzamingsplan maakt u zelf. En Regionaal Energieloket helpt u graag op weg met praktische tips. Met 3 voorbeeldgezinnen en een paar simpele vragen laten zij zien hoe u uw eigen plan maakt. Aan het einde van de avond deelt het loket een voorbeeldplan met u. Hiermee kunt u makkelijk en direct met uw eigen plan aan de slag.

Meer informatie

De gemeente werkt samen met het Regionaal Energieloket. Meer informatie leest u op www.regionaalenergieloket.nl/lochem > Landelijke verdiepende informatieavonden. Klik hier om aan te melden.

Deel dit artikel