De Werkgroep GA! (Gorsselse Accommodaties) heeft varianten voor de samenvoeging van maatschappelijke en sportieve accommodaties en onderwijs in Gorssel uitgewerkt. Die zijn op 26 maart 2019 tijdens een bijeenkomst gepresenteerd aan inwoners van Gorssel. De input daaruit en uit latere reacties zijn meegegeven aan adviesbureau Twijnstra Gudde. Dat maakt uiterlijk in september een rapport.

De varianten zijn gebaseerd op eerdere idee├źn voor samenvoeging van vijf accommodaties.

Rapport volgt in september 

Twijnstra Gudde presenteerde het eerste concept van dit onderzoek begin juli aan de werkgroep. De werkgroep heeft nog veel vragen die Twijnstra Gudde de komende weken verder gaat uitwerken. Daarvoor heeft het adviesbureau tot september de tijd.

Werkgroep GA! betrekt inwoners

De werkgroep GA! denkt intussen na over hoe het inwoners van Gorssel op een goede en effici├źnte manier bij het vervolgproces kan betrekken. Om een goed besluit te kunnen nemen over de varianten is de mening en inbreng van inwoners belangrijk. Zij zijn tenslotte de gebruikers en beheerders van de accommodaties. Na de zomer horen inwoners van Gorssel hoe de werkgroep hen gaat betrekken bij de uitkomsten van het rapport en de keuzes die daarna gemaakt moeten worden.

Deel dit artikel