Aantrekkelijke binnensteden, levendige dorpscentra en een compleet winkelaanbod: dat is niet alleen fijn voor winkeliers, maar ook voor u als inwoner en voor de gemeente. Maar wat vindt u eigenlijk belangrijk? Om daarachter te komen startte begin september in Oost-Nederland een onderzoek.

tekst: doe je mee?

Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld. Het onderzoek helpt daarmee gemeenten en de provincie bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Ook gemeente Lochem doet mee het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Doet u mee?

Inwoners uit gemeente Lochem krijgen een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Heeft u geen brief gekregen, maar wilt u wel graag meedoen? Dan kunt u de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van €25 verloot.

Privacy gewaarborgd

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het koopstromenonderzoek 2023.

Meer informatie

U vindt meer informatie over het onderzoek op www.koopstromen.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@koopstromen.nl.

Deel dit artikel