Van 10 augustus tot 31 oktober is de Markeloseweg afgesloten vanwege onderhoud aan de weg. Er is een omleiding. Bedrijven en woningen blijven wel bereikbaar. Aanwonenden zijn geïnformeerd en tijdens het werk houdt aannemer Koninklijke Wegenbouw Stevin (KWS) uit Zwolle hen op de hoogte.

We hoorden de laatste jaren van veel weggebruikers dat zij de Markeloseweg als onveilig ervaren. Vandaar dat er een plan gemaakt is om de weg veiliger te maken. De weg krijgt over de hele lengte nieuwe asfaltlagen, kruisingplateaus, schijnplateaus en drempels. De bermen krijgen een betonrand, waardoor ze steviger worden.

Werk in twee fases

De eerste fase van het werk duurt 11 weken. Dan wordt de weg vanaf de rotonde N332 tot aan de Juffersdijk aangepakt. De tweede fase volgt in 2021. Voor de start van de tweede fase volgt nieuwe informatie.

Meer informatie

Door de coronamaatregelen was er in mei geen inloopbijeenkomst. Inwoners en aanwonenden hebben op een andere manier kunnen reageren op het plan. Meer informatie vindt u in het nieuwsbericht van mei. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Hans van den Berg, 06-23 18 88 05 of Bas Steenbekke, 06-82 13 83 99.

Deel dit artikel