11 juli

Sinds deze week heeft de gemeente een nieuwe website. Dienstverlening staat hierin centraal. Dit betekent dat u op www.lochem.nl sneller de informatie kunt vinden die u zoekt. De website voldoet aan de eisen voor veiligheid en toegankelijkheid en is nu ook geschikt voor smartphone en tablet. De teksten zijn eenvoudiger geschreven en de website heeft een frisse uitstraling.

De belangrijkste producten en diensten kunt u snel vinden. Denk aan een paspoort, rijbewijs of een melding openbare ruimte. Ook raadsinformatie kunt u gemakkelijker vinden. Er is een directe link naar agenda’s, verslagen en informatie over hoe u kunt meepraten. Daarnaast vindt u er nieuws, dat u ook kunt volgen via ons Facebook- en Twitteraccount.

Getest door gebruikers

Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve: “We vinden het heel belangrijk dat alle informatie op de website goed leesbaar en gemakkelijk te vinden is voor alle gebruikers. Daarom is de website vooraf uitgebreid getest, door medewerkers en inwoners. Maar een website is nooit af en is voortdurend in ontwikkeling.” Heeft u tips, laat het ons weten via webredactie@lochem.nl.

Deel dit artikel