De verkeerslichten bij de kruising Deventerweg (N348) / Elfuursweg zijn verouderd. De installatie is daardoor gevoeliger voor storingen. Daarom plaatst provincie Gelderland een nieuwe. Ook past ze de markering op de Deventerweg (N348) bij Eefde aan en voert kleine onderhoudswerkzaamheden uit.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden zijn de Veerweg, Elfuursweg, Ravensweerseweg en Molenweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Verkeer met bestemming Gorssel wordt ter plaatse omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen de Veerweg, Elfuursweg, Ravensweerseweg en Molenweg wel blijven gebruiken. Tijdelijke verkeerslichten helpen bij het veilig oversteken van de Deventerweg (N348).

Aanpassen markering

Op de Deventerweg (N348) bij Eefde gaat een inhaalverbod gelden. Hiervoor wordt de markering op de weg aangepast. Deze aanpassing voert de provincie tegelijk uit met de werkzaamheden in Gorssel. De Deventerweg (N348) wordt daarom voor één nacht afgesloten voor verkeer. Op dit moment is nog niet bekend welke nacht dit is. De provincie informeert omwonenden en weggebruikers via borden langs de weg en op de website www.gelderland.nl/N348.

Onderhoudswerkzaamheden

De voetgangersoversteek bij de kruising Deventerweg (N348) / Elfuursweg is slecht toegankelijk voor minder validen. De oversteek wordt daarom aangepast. Daarnaast vernieuwd de provincie het asfalt bij de kruising op de Veerweg en Elfuursweg.

Meer informatie

Informatie over werkzaamheden en omleidingsroutes staat op www.bereikbaargelderland.nl. Voor vragen is op werkdagen het Provincieloket bereikbaar: (026) 359 99 99 of provincieloket@gelderland.nl.

 

Deel dit artikel