De gemeente Lochem heeft een rijk cultureel leven. Vele clubs, initiatieven en organisaties houden zich bezig met kunst, muziek, toneel, dans en vernieuwende tussenvormen. Petra Fust-van Holland gaat zich als cultureel contactpersoon bezig houden met het verder versterken van het culturele klimaat in onze gemeente.

foto van Petra

De aftrap begint dit najaar met vier startbijeenkomsten voor alle culturele partijen in Lochem. De startbijeenkomsten hebben als thema Muziek & Zang, Kunst, Theater-overig en Scholen & Ondernemers. Voor meer informatie of aanmelden voor deze avonden ga naar: www.sequens-advies.nl/cultureel-contact-persoon-lochem

Helpende hand

De culturele rijkdom van de gemeente Lochem is iets om te koesteren. Een goede coördinatie tussen het veld en de gemeente helpt om samen aan doelen te kunnen werken. Ook maakt dat het makkelijker om nieuwe initiatieven te stimuleren. En het helpt verenigingen of organisaties elkaar te vinden en ondersteunen.

Samen sterker na corona

Gemeente Lochem heeft Petra Fust-van Holland voor bepaalde tijd aangesteld als cultureel contactpersoon. Zij ziet mooie kansen om nieuwe verbindingen te leggen: “Het hele culturele veld maakt een lastige tijd door. Maatregelen rond corona beperken vele activiteiten. Zeker nu er meer en meer versoepelingen komen, zijn communicatie, een goede coördinatie en verbinding tussen alle partijen onmisbaar. Samen kunnen we als culturele sector in onze gemeente meer en staan we sterker, ook na corona.”

‘Ik kijk ernaar uit om in gesprek te gaan’

Petra Fust-van Holland ondersteunt komend jaar actief de culturele organisaties in de gemeente Lochem. Ook neemt zij het initiatief om de verschillende partijen meer te laten samenwerken. Fust: “Ik kijk ernaar uit om in gesprek te gaan. Het doel is om te komen tot een open speelveld. Met veel mogelijkheden om onderling nauw samen te werken.”

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je alvast kennismaken stuur dan een e-mail naar: cultureelcontactpersoon@sequens-advies.nl

 

Deel dit artikel