De nieuwe gemeentegids van Lochem 2020-2021 is deze week verschenen. U kunt de gids ophalen bij u in de buurt. U kunt de gids ook online bekijken.

Online kunt u op op https://lochem.smartmap.nl kijken.

U vindt in de nieuwe gemeentegids antwoord op de meest gestelde vragen per onderwerp. Regelmatig vindt u bij de informatie een verwijzing naar www.lochem.nl of naar andere websites. Behalve plattegronden en een straatnamenregister bevat de gids een beschrijving van het gemeentebestuur, raadsinformatie, politieke partijen en de dorpsverenigingen.

Recepten van eigen bodem

Als extraatje staan er dit keer vier recepten van moestuinen uit onze gemeente in. Lees, maak en eet smakelijk! Verder geeft de gids zoals u gewend bent een overzicht van verenigingen, instellingen en organisaties in onze gemeente. Natuurlijk hebben ook de winnende foto’s van onze fotowedstrijd een mooi plekje gekregen.

Afhaalpunten

Dankzij de medewerking en service van bedrijven, organisaties en instellingen in onze gemeente kunt u de gids de komende tijd afhalen bij een aantal afhaalpunten. Door de coronamaatregelen zijn nog niet alle afhaalpunten open. We hopen dat dit de komende weken wel gaat gebeuren. In de volgende edities van het gemeentenieuws komt er dan ook een aanvulling op onderstaand overzicht.

Afhaalpunten vanaf 20 mei*    

  • Almen:             Centerrr Almen, Dorpsstraat 31b
  • Barchem:         Attent, Lochemseweg 2
  • Eefde:              Coop Versluis, Schurinklaan 16
  • Gorssel:           Jumbo Brinkman, Nijverheidsstraat 22
  • Laren:              Plus Beuzel, Holterweg 10
  • Lochem:          Gemeentehuis, Hanzeweg 8
  • Harfsen:           Spar, Lochemseweg 103a

Wijzigingen?

Wijzigingen kunt u mailen naar redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Lochem), of telefonisch doorgeven aan uitgever Akse Media via (0223) 67 30 10. Hiervoor kunt u ook het wijzigingsformulier achterin de gids of op https://lochem.smartmap.nl gebruiken. Neem voor andere vragen contact op met de gemeente via info@lochem.nl of (0573) 28 92 22.

*De afhaalpunten worden de komende weken nog verder aangevuld.

Deel dit artikel