Het kabinet heeft het dringend advies gegeven om in alle publieke binnenruimten een mondkapje te dragen. Dat advies nemen wij serieus en daarom dragen we vanaf nu in de publieksruimte van het gemeentehuis een mondkapje. Deze huisregel geldt voor medewerkers en voor bezoekers.

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis, dan draagt u bij binnenkomst een mondkapje. Ook als u een afspraak heeft met een medewerker van de gemeente of van ’t Baken draagt u een mondkapje. Achter de contactschermen bij de receptie en publieksbalie dragen de medewerkers geen mondkapje. Deze contactschermen bieden voldoende bescherming. 

Verspreiding coronavirus beperken

Deze maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Behalve het dragen van een mondkapje vragen wij u ook om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. U vindt desinfecterende spray en gel in de publiekshal. Verder gelden uiteraard de algemene corona hygiëne- en gezondheidsregels:

  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen;
  • Heeft u of een van uw huisgenoten koorts, dan blijft u ook thuis;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Hoest en nies in uw elleboog.

U kunt het gemeentehuis alleen bezoeken op afspraak. Een afspraak maakt u online of telefonisch: (0573) 28 92 22. Voor ’t Baken kunt u ook online of telefonisch een afspraak maken via (0573) 28 92 90,

Deel dit artikel