De nieuwe gemeentegids verschijnt in het voorjaar van 2022. Een gemeentegids kan niet zonder mooie foto’s. Daarom organiseert de gemeente samen met uitgever Akse Media een fotowedstrijd. Wij roepen u graag op om met uw fotocamera het thema ‘natuurlijk naoberschap’ in beeld te brengen.

Natuurlijk Naoberschap

Noaberschap is zorgen voor elkaar, elkaar helpen, er voor elkaar zijn als dat nodig is. Of het nu om uw naaste buren gaat, om vrienden,  familie of om alle mensen in uw wijk of dorp. Misschien vindt u dat heel vanzelfsprekend of ‘natuurlijk’, want naoberschap zit al eeuwenlang in onze genen. Maar eigenlijk is het heel bijzonder. Hoog tijd om naoberschap eens in beeld te brengen in onze gemeentegids!

Combineer met mooie natuurfoto’s

Bij eerdere fotowedstrijden ontvingen we de mooiste natuurfoto’s. Niet zo vreemd, want de natuur in onze gemeente is prachtig! Logisch dat u die graag fotografeert. Dat kan nog steeds als u naoberschap in beeld brengt. Denk maar eens aan samen zorgen voor het onderhoud van groen in uw buurt, samen genieten van een wandeling in het bos of samen sporten in de natuur. Zo brengt u én naoberschap én natuur mooi in beeld. Pak uw camera en verras ons met uw creativiteit! De mooiste foto’s plaatsen wij op de voorkant van de gemeentegids.

Beoordeling

Een gemeentelijke jury beoordeelt de tien mooiste inzendingen, die u vanaf begin oktober op onze Facebook-pagina kunt bekijken Tot 30 oktober 2021 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen door op ‘vind ik leuk’ te klikken bij de favoriete foto(’s). De winnaars zijn de drie inzenders van de foto’s met de meeste ‘vind ik leuks’. Medio november maken wij de winnaars bekend. Zij krijgen ook persoonlijk bericht.

Wat kunt u winnen?

De drie winnende foto’s belonen we met een plaats op de voorpagina van de gemeentegids en een cadeaubon. De eerste prijs is een bon van € 75,-, de tweede prijs is een bon van € 50,- en de derde een bon van € 25,-. De makers van de tien beste inzendingen vinden hun foto met naamsvermelding twee jaar lang terug in de gemeentegids 2022-2023.

Wat zijn de spelregels?

  • Per persoon kunt u maximaal twee eigen foto’s insturen.
  • U levert bij voorkeur liggende foto’s aan.
  • De foto is gemaakt in de gemeente Lochem
  • De foto past bij het thema natuurlijk naoberschap.
  • U levert de foto’s digitaal aan in jpeg-/jpg-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan eerst toestemming voor publicatie van de foto’s. Dit in verband met de AVG (privacywetgeving).
  • Ingezonden foto’s worden eigendom van de gemeente Lochem en kunnen ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven, zonder dat er sprake is van naamsvermelding.
  • U bent inwoner van de gemeente Lochem.
  • Medewerkers van de gemeente Lochem zijn uitgesloten van deelname.

Hoe doet u mee?

U kunt uw foto(‘s) voor 1 oktober 2021 mailen naar w.elbert@lochem.nl o.v.v. fotowedstrijd gemeentegids. Vertel ons wat wij op de foto zien en hoe het bij het thema natuurlijk naoberschap past en waar de foto is genomen. Vermeld daarbij ook uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Wilma Elbert, tel. (0573) 28 92 02 of mail naar w.elbert@lochem.nl.

Deel dit artikel