Op 24 september communiceerden we dat loket Gorssel woensdag 7 oktober weer op afspraak zou open gaan. De voorbereidingen hiervoor waren ook al getroffen. Na de persconferentie van 28 september hebben wij besloten om nog niet open te gaan. Loket Gorssel is ondergebracht in de ruimte bij de bibliotheek. We willen nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt, voorkomen dat hier meer bezoek op gang komt.

De komende weken volgen wij de ontwikkelingen. En op basis daarvan wegen wij opnieuw af of het loket Gorssel open kan.

Zoveel mogelijk digitaal

We stimuleren mensen om zoveel mogelijk digitaal te regelen. We wachten de komende weken de coronacijfers en eventuele nieuwe maatregelen af. Als het loket weer opengaat dan melden wij dit op onze site en in het gemeentenieuws. Is langskomen noodzakelijk? Dan bent u op afspraak van harte welkom in het gemeentehuis aan de Hanzeweg 8 in Lochem.

Belangrijke informatie over onze dienstverlening volgens de RIVM-richtlijnen:

  • Kom alleen op afspraak langs. Neem niet eerder plaats dan 5 minuten voor de afspraak.
  • U belt vooraf om een afspraak te maken via telefoonnummer (0573) 28 92 22 of u maakt online een afspraak.
  • Een afspraak maakt u alleen voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden. Dit bespreken we met u als u ons belt.
  • Daarbij geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het loket. Blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden.
  • Bezoekers en medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
  • U kunt met pin betalen
Deel dit artikel