In 2030 wil Lochem energieneutraal zijn. Een stevige ambitie, die we waar kunnen maken als we samen de schouders eronder zetten. En daar hebben we vooral onze ondernemers hard bij nodig. Tachtig procent van het totale energieverbruik in onze gemeente is immers zakelijk. Daarom zijn we trots op de ondernemers die al stappen hebben gezet. In deze special over duurzaam ondernemen lees je over inspirerende Lochemse voorbeelden.

Ben je zelf ondernemer, maar weet je niet waar je moet beginnen? We leggen uit welke regels en wetten voor jou belangrijk zijn. Bij de Lochemse tips lees je waar je met vragen terecht kunt en welke ondersteuning je als ondernemer kunt krijgen.

Lees Lochemse Zaken (pdf, 2.734 KB) 

Niet ontvangen?

De gemeente stuurt de nieuwsbrief per post naar ondernemers in Lochem die bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven. Ontvangt u de nieuwsbrief niet, dan heeft u mogelijk bij de Kamer van Koophandel uw adres geblokkeerd voor post van derden.

Digitaal ontvangen!

U kunt de toekomstige nieuwsbrieven ook digitaal ontvangen. Geef uw op via onze e-mailservice op de pagina Blijf of de hoogte.

Deel dit artikel