Even voorstellen…

Mijn naam is Laura van der Linde, sinds 1 april van dit jaar ben ik regiocoördinator voor de gemeente Lochem bij de Stichting Achterhoek Toerisme. Graag ga ik samen met u aan de slag om Lochem weer flink op de toeristische kaart te zetten. Eén van mijn taken is om ervoor te zorgen dat Lochem en de kernen goed vertegenwoordigd zijn op de website, social media en in het geprinte informatiemateriaal van Achterhoek Toerisme. Daarnaast hoop ik de rol van verbinder, sparringpartner en marketeer te vervullen. Zodat we samen werken aan kennisdeling, een sterk toeristisch netwerk en nieuwe producten.

Een idee of plan dat bezoekers vaker naar Lochem trekt?

Bel, mail of app mij gerust! Uit ervaring weet ik dat velen zich elke dag weer inzetten om onze gemeente aantrekkelijk te houden en te maken voor inwoners en bezoekers. We mogen trots zijn op wat we als gemeente te bieden hebben. Laten we dat samen op een mooie manier naar buiten brengen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die periodiek gaat verschijnen. Dat kan door een mailtje te sturen met uw contactgegevens naar l.vanderlinde@achterhoek.nl.

Stichting Achterhoek Toerisme

Achterhoek Toerisme werkt samen met het toeristisch bedrijfsleven en de Achterhoekse gemeenten. Het doel van de stichting is om bezoekers, maar ook inwoners, te laten zien hoe mooi en veelzijdig de Achterhoek is. Met goede informatievoorziening, gastheerschap en uitgebreide routestructuren wordt verleid tot het bezoeken van én het terugkeren naar de regio.

Contact

Laura van der Linde, Werkdagen maandag, woensdag en vrijdagochtend.
E-mail: l.vanderlinde@achterhoek.nl
Telefoon: 06 - 52 54 72 12
Website: www.achterhoek.nl

 

Deel dit artikel