28 november

Als ondernemer kunt u tijdens de laadpalenactie voordelig een laadpaal plaatsen, die ook voor publiek te gebruiken is. Een flinke korting geldt voor de eerste 20 ondernemers.

Veel bedrijven willen graag een laadpaal, maar ervaren nog enkele hobbels. Waar koop ik een laadpaal, welke plek is geschikt, wie kan het installeren en zijn er mogelijkheden voor investeringsaftrek? Op deze vragen geven Bart en Yvonne antwoord. Zij hebben ook voorselecties gemaakt van leveranciers en lokale installateurs om het bedrijven gemakkelijker te maken. Uiteraard hebben bedrijven de vrije keuze voor hun eigen voorkeur.

Meer weten?

Bent u ondernemer en wilt u meedoen aan deze laadpalenactie? Neem contact op met Elektrip, onderdeel van LochemEnergie voor duurzame mobiliteit. U kunt Bart Dik en Yvonne van Nieuwpoort mailen via laadpalen@elektrip.nl, of bellen met 06-28 04 21 82.

Rekenvoorbeeld

Op elektrip.nl/laadpalen-actie-gemeente-lochem vindt u een rekenvoorbeeld voor een toekomstbestendige laadpaal van 2 x 22 kWh. Dat betekent twee laadpunten in een laadpaal met een wat hogere laadcapaciteit per uur. Het rekenvoorbeeld zet voor zowel een BV als een eenmanszaak alle kosten op een rij, de investeringsaftrek en de korting.

In onze gemeente rijden ongeveer 300 elektrische auto’s. Maar publieke laadpalen zijn er nauwelijks. Daar wil de gemeente iets aan doen en werkt hierin samen met LochemEnergie en Elektrip.

Deel dit artikel