In de afgelopen anderhalf jaar zijn er in de gemeente Lochem 9 laadpunten toegevoegd. Op plekken die voor het publiek toegankelijk zijn.

Dat gebeurde met praktische hulp van LochemEnergie/Elektrip. Bart Dik en Yvonne Nieuwpoort gaven begeleiding aan bedrijven die een laadpaal wilden plaatsen. Met daarbij een korting van 500 euro. Een aantal laadpalen is al werkzaam zoals bij restaurant De Sluis in Eefde, restaurant Stegeman in Laren, Brasserie de Mölle in Exel en hotel Woodbrooke in Barchem. Een aantal andere laadpalen worden op korte termijn werkzaam, zoals bij het Onderschoer in Barchem.

Voor het eerste kwartaal van 2020 staan er nog twee snellaadpalen gepland. Deze komen te staan bij het gemeentehuis aan de Hanzeweg in Lochem en in Gorssel. Met zeker 10 bedrijven wordt er nog gepraat over laadpalen.

Begeleiding

De laadpalen-actie voor bedrijven van LochemEnergie/Elektrip stopt per 31 december 2019. Wel blijven zij beschikbaar voor allerlei vragen en begeleiding voor laadpalen. Als u bijvoorbeeld privé, met uw bedrijf of vereniging een groot zonnedak wilt realiseren, denk dan ook eens aan het plaatsen van een of meerdere laadpunten. LochemEnergie/Elektrip helpen u graag. Stuur een mail naar laadpalen@elektrip.nl

Deel dit artikel