Van de bron in Billerbeck tot aan de monding in Zutphen. De Berkel verbindt 8 steden met elkaar en staat centraal in een buitengewoon mooi landschap. Van 23 tot en met 25 augustus is er van alles op of rond de Berkel te doen. In Duitsland en in Nederland. Ook in Lochem kunt u op avontuur. Fietsen, wandelen, raften, kanoën, u zegt het maar.

Doet u mee?

In Lochem en Almen kunt u met een Berkelzomp varen. In Almen is een speciale fiets- en wandelroute uitgezet. Ook is er een kanorally van Borculo, via Lochem naar Zutphen. En een raftregatta van Eibergen naar Borculo. Verkoeling en spektakel gegarandeerd.

Duitse stad Gescher centraal

Omdat het bij het Berkelfestival draait om de ontmoeting, staat er één plek centraal. Dit jaar is dat de gemeente Gescher. En die heeft nog een reden om feest te vieren: in 2019 viert Gescher zijn 50-jarig stadsjubileum.

U kunt nog activiteiten aanmelden

Veel aanbiedingen en activiteiten voor het Berkelfestival staan al vast. U vindt ze op www.berkelfestival.eu. Maar hoe activiteiten, hoe beter. U kunt via deze website dus nog steeds nieuwe activiteiten aanmelden.

Deel dit artikel