Doe de check met de Lochemse zonatlas. Op de interactieve zonatlas van Lochem ziet u in één oogopslag of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. De rekenmodule rekent snel voor u uit, hoeveel een investering in zonnepanelen u kan opleveren.

De Lochemse zonatlas brengt in kaart hoeveel zonne-energie we op de Lochemse daken kunnen opwekken. Op de kaart kunt u ook zien welke daken in uw buurt geschikt zijn. Hierdoor weet u met welke buurtbewoners u wellicht samen zonnepanelen kunt inkopen om zo een aantrekkelijke inkoopkorting te bedingen. Verder vindt u op website van de Lochemse Zonatlas behulpzame links naar sites over dit soort onderwerpen.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen? Neemt u dan contact op met de energiecoaches van LochemEnergie. Zij geven gratis, onafhankelijk advies over energiebesparing en duurzame energie. Kijk op www.energieloketlochem.nl en maak een afspraak.  

Geen geschikt dak?

Heeft u geen geschikt dak of heeft u een huurwoning? En wilt u toch zelf energie opwekken? De energiecoaches helpen u graag verder. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een collectief zonnepark LochemEnergie. Ga ook hiervoor naar www.energieloketlochem.nl.
 

 

Deel dit artikel